Nieuws

Battery Control Europe BV viert 5 jaar innovatie!

2 oktober 2024

Battery Control Europe BV viert 5 jaar innovatie! 

We hebben iets te vieren!
Battery Control Europe BV bestaat 5 jaar, en dat hadden we niet kunnen bereiken zonder de steun van ons geweldige team, trouwe klanten, en onze waardevolle partners.

Sinds de oprichting in 2019 staan we aan de voorhoede van het veilig opslaan van lithium-ion accu’s. Met passie en toewijding hebben we samen belangrijke mijlpalen bereikt in het veilig opladen en opslaan van allerlei soorten accu’s – van E-bike en E-scooter tot elektrische gereedschapsaccu’s. Deze vijf jaar markeren een periode van innovatie, groei en impact in de energie-industrie, en wij kunnen niet wachten om verder te bouwen aan de toekomst!

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Zonder jullie steun en vertrouwen waren we (Dick van de Steeg, Rene van Wijngaarden, Nick Akkerman) niet zover gekomen.

Een speciale shout-out naar onze trouwe partners: Metaalbewerkingsbedrijf Paardekooper BV, Cimar Electronics B.V. en Dumaco en de vele andere samenwerkende partijen. Jullie zijn een essentieel onderdeel van ons verhaal, en we kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking!

Op naar de toekomst – samen blijven we innoveren en impact maken in de energie-industrie!

📲 Volg ons op social media: [LinkedIn] | [Facebook] | [Instagram]

Bedankt voor jullie vertrouwen en bijdrage aan 5 jaar innovatie!

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s