Nieuws

E-Mobility – Veilig laden & preventie E-bike diefstal

23 juli 2024

Het tijdperk van de elektrische fiets is al een tijdje geleden aangebroken, en het is inmiddels veel meer dan alleen een trend. Of u nu door de stad zoeft of het platteland verkent, de elektrische fiets biedt een gezonde, praktische, milieuvriendelijke en efficiënte manier van reizen. Battery Control Europe juicht deze verschuiving naar duurzame mobiliteit toe en introduceert graag onze Lithium-locker als dé laadoplossing in uw e-bike stalling, inclusief diefstalpreventie.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor de E-bike? Het antwoord is duidelijk: gemak, snelheid, vitaliteit en ecologische voordelen. De elektrische fiets vermindert niet alleen verkeersopstoppingen en parkeerproblemen, maar draagt ook bij aan een schonere lucht door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Daarnaast is het erg gezond en zorgt het voor fitheid van de mens in het algemeen.

Voor woon-werkverkeer biedt de elektrische fiets een perfecte oplossing. Het bespaart niet alleen tijd en geld, maar draagt ook bij aan uw gezondheid en het milieu. Steeds meer bedrijven erkennen de voordelen van elektrische fietsen, van lagere onderhoudskosten tot stimulerende regelingen voor duurzame mobiliteit.

Lees hieronder verder

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

En er is meer: met de groei van elektrische fietsen komt ook de noodzaak voor goede laadinfrastructuur. Thuis opladen is redelijke eenvoudig, maar op het werk hebben we ook een betrouwbare oplossing nodig. Daar komt onze expertise om de hoek kijken.

Battery Control Europe presenteert met trots onze fietsaccu laadlockers. Speciaal ontworpen om aan uw oplaadbehoeften te voldoen, bieden onze lockers plaats aan meerdere fietsaccu’s tegelijkertijd. Elk locker is uitgerust met combinatiesloten voor maximale veiligheid en gebruiksgemak – geen gedoe met sleutels of RFID-kaarten.

         

Of u nu een werkgever bent die duurzame mobiliteit wil bevorderen of een werknemer die graag zijn e-bike veilig wil opladen, onze Lithium-locker staat garant voor een betrouwbare en veilige oplossing. Bovendien voldoen onze laadstations aan alle veiligheidsnormen, inclusief de vereiste NF C15-100 ventilatievoorschriften.

Battery Control Europe staat klaar om uw overstap naar elektrische mobiliteit te ondersteunen. Bezoek onze website op battery-control.nl voor meer informatie over onze producten en hoe wij uw mobiliteitsbehoeften kunnen vervullen.

Your safety is our #1 priority.

Met vriendelijke groet,
Het team van Battery Control Europe
www.battery-control.nl

 

KLIK HIER voor de Lithium-locker

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s